2012. december 4., kedd

Dude, I'm Chuck Bass


Lehet most nagyon uncsi leszek, de teljesen bepörgök ha új része lesz egy kedvelt sorozatomnak. Úgy döntöttem, jöjjön egy kis képes összefoglaló mindenki Chuckjáról! Így végig nézhetjük, hogy válik apuci elkényeztetett bébi sznobja, nagyvárosi upper east side-i  igazán stílusos szépfiúvá. Bevallom amikor elkezdtem nézni a Gossip Girl-t, Nate stílusa jobban tetszett, de hát mit lehet tenni a Chuck-báj ellen?



Ha visszatekintünk az első évadhoz, legtöbbször egyenruhában látjuk, hosszabb hajjal és az elmaradhatatlan csokornyakkendővel. Szerintem teljesen azonosul a külseje az akkori sorozatbeli énjéhez. Gyerekes elegancia és rossz döntések folyamata.A következő évadban már hátra nyalt hajú szerelmesként virít, még mindig öltönyben, de már elegánsabb, felnőttesebb stílusban mindenféle drága kiegészítővel megspékelve. 
A harmadik évad hozza az igazi áttörést!  Letisztult öltönyök, rövidebb haj, férfiasabb alkat. Ha Chuckról beszélünk, muszáj megemlíteni a sajátos járást, ami teljes magabiztosságról uralkodik. Szerintem sokan a járásába szerettünk bele:) A negyedik évad Párizsba kalauzol bennünket, ahol  mindenki teljesen új stílust kap. Kedvencünket végre nem csak öltönyben látjuk, ráadásul hihetetlen jól áll neki ez az európai beütés. A sétapálcájával meg egyszerűen lenyűgöző. Imádom ezeket a részeket! A mostani epizódoknál újból helyet kapnak a csokornyakkendők, csak még elvetemültebb stílusban, mint az elején. Az extravagáns nyakkendők keverednek,  a szesztilalom idején viselt csíkos öltönyökkel és a merész színkombinációkkal. Ami igazán figyelemre méltó,mert  ezt a Chuck Bass öltözködést nem olyan egyszerű leutánozni. Talán pont azért mert a karaktere teszi egésszé stílusát. Ruha nélkül nem lenne Chuck Bass, a személyisége nélkül meg semmit sem érnek a méregdrága öltönyök. 
Köszönjük Eric Daman.   





























2 megjegyzés: